Η ιστορία μας | Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης

Η ιστορία μας…

…με αριθμούς

Βραβεία

Δύο βραβεία γεύσης και ένα καλύτερου καταστήματος λιανικής πώλησης, πιστοποιούν την ποιότητά μας, όμως η σταθερή προτίμηση του κόσμου αποτελεί τη μεγαλύτερη επιβράβευσή μας.
1o Πανευρωπαϊκό Βραβείο Παγωτού | Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης
1o Πανελλήνιο Βραβείο Παγωτού | Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης

Οικογένεια

Ήταν το 1920, όταν ένας Μικρασιάτης δάσκαλος αποφάσιζε να ασχοληθεί με τη ζαχαροπλαστική και από τότε, το όνομα ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ αποτελεί συνώνυμο με τη γλυκιά απόλαυση.

Μοναδικά Προϊόντα

Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για το εύρος της ποικιλίας στα προϊόντα μας που όμως δεν έχει επηρεάσει το δίπτυχο, ποιότητα-φρεσκάδα το οποίο αποτελεί τη βάση της παραγωγής μας.

Εργαζόμενοι

Σε μια εποχή που οι προσταγές της επιχειρηματικότητας απαιτούν τη μείωση του εργατικού δυναμικού, εμείς επενδύουμε στον ανθρώπινο παράγοντα ο οποίος αποτελεί την ψυχή της εταιρίας μας.

Ποιότητα

Από την πρώτη κουταλιά ζάχαρη που αναμείχθηκε με βούτυρο, αλεύρι και μυρωδικά το 1920 μέχρι σήμερα, η ποιότητα παραμένει το βασικό συστατικό των συνταγών μας.

Γενιές

Ο πατριάρχης της οικογενείας, Γρηγόρης ξεκίνησε πρώτος να δημιουργεί γλυκίσματα και τρείς γενιές αργότερα, οι απόγονοί του συνεχίζουν να προσφέρουν γλύκα στους Έλληνες.

Καταστήματα Παραγωγής & Πώλησης

Το 1925 ήταν μια παράγκα στη Λάρισα. Το 2014, δεκαεννέα καταστήματα υψηλής αισθητικής προσφέρουν στους πελάτες μας, μια μοναδική εμπειρία των πέντε αισθήσεων.

5 Αισθήσεις - Γεύση| Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης

Γεύση

Το αποκορύφωμα της εμπειρίας στα ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδη, είναι ο ηδονισμός του ουρανίσκου. Η αφράτη κρέμα πατισερί και η τραγανή σφολιάτα, ζωγραφίζουν στο πρόσωπο το πιο γλυκό χαμόγελο.
5 Αισθήσεις - Όσφρηση| Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης

Όσφρηση

Η αίσθηση με την ισχυρότερη μνήμη, είναι αυτή της όσφρησης. Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τις μυρωδιές στην κουζίνα της γιαγιάς, από τις συνταγές που έφερε μαζί της από τη Μικρά Ασία.
5 Αισθήσεις - Ακοή| Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης

Ακοή

Πρώτος ο Πλάτωνας ανέλυσε τη σπουδαιότητα της μουσικής, χαρακτηρίζοντας την, ‘ψυχή του σύμπαντος’ για να ακολουθήσουν χιλιάδες μελέτες που καταλήγουν στο ίδιο συμπέρασμα: Η μουσική δημιουργεί ευεξία.
5 Αισθήσεις - Αφή| Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης

Αφή

Καμία παραγωγή, οποιουδήποτε προϊόντος, δεν μπορεί να ξεπεράσει σε ποιότητα αυτήν του χειροποίητου. Τα εργαστήρια μας, ανοιχτά στο βλέμμα του πελάτη, αποκαλύπτουν το μυστικό μας.
5 Αισθήσεις - Όραση | Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης

Όραση

Ο ρομαντισμός της παράδοσης αποτελεί το αποτύπωμα της πρώτης ματιάς στον εσωτερικό χώρο των ζαχαροπλαστείων μας. Μια εικόνα βγαλμένη από Μικρασιατικές πολιτείες με την αισθητική του αυθεντικού.

Pin It on Pinterest

Share This